Rio 2 online gratis subtitrat / Filme desene animate

Filme Noi :
Godzilla Rob Mob online the words online Mr Peabody sherman online Pompeii online gratis non-stop-online-subtitrat rise-of-empire-online-subtitrat Robocop online 201 Crank Hight Voltage online gratis The Apparition online

Rio 2 online gratis subtitrat / Filme desene animate

Rio 2 online 2014

Filmul Rio 2 online subtitrat gratis in limba romana fara intrerupere - filme animatie online- Desene animate HD

Descriere: Rio 2 online gratis 2014 HD
Rio 2 online gratis
Este o jungla acolo pentru Blu, Jewel și cei trei copii după ce au fost aruncate Rio de Janeiro în sălbăticia din Amazon. Ca Blu încearcă pentru a se potrivi în, el merge cioc-de-cioc cu răzbunător Nigel, și respectă adversarul cel mai de temut dintre toate: tata-in-law.Rio lui 2 continuă cu aventurile de macaws albastru, Blu (Jesse Eisenberg) , Jewel (Anne Hathaway) si prietenii lor, Rafael (George Lopez), Nico (Jamie Foxx), Pedro (Will.i.am) și câinele drooling, Luiz (Tracy Morgan). După evenimentele din primul film, Blu, Jewel si cei trei copii, Carla (Rachel Crow), Tiago (Pierce Gagnon) și Bia (Amandla Stenberg) trăiesc o viață de fericire domestice din Rio. Sentimentul că familia a devenit prea domesticite, Jewel, decide să se mute în jungla amazoniana. Plictisit de viața lor în Rio, Rafael, Nico & Pedro decide să însoțească familia la Amazon. Linda (Leslie Mann) si Tulio (Rodrigo Santoro), se întâmplă să fie luna de miere în Amazon, de asemenea. Aceasta, și o mulțime de surprize, precum si pericolele sunt în magazin pentru Blu & co. odată ce începe aventura lor Amazon. Între timp, Nigel (Jemaine Clement), cacadu deranjat, vrea să se răzbune. Rio 2 este mult mai bine decât la Rio. Culorile sunt mai luminoase, animația este mai uimitoare, 3D este mai bine, glumele sunt mai amuzant, emotiile sunt mai puternice si mesajul general al filmului este semnificativ, fără a fi prea moralizator. Amazon arata extrem de frumos si realist. Rareori arata ca animație. Privitorul se referă la BLU cel mai mult, ca e aproape ca un om. Blu jenă & nervozitate despre mutarea la Amazon și ceea ce se află în față, ne face să se simtă trist pentru el. Vocile este top notch, care nu este o surpriza, uita la exprimate incredibil de talentat. Anne Hathaway este remarcabil ca Jewel. Hathaway transmite iubirea, vulnerabilitate și o gamă largă de emoții, folosind vocea ei, cu usurinta. Ea cântă ca un înger prea. Jesse Eisenberg este hilar și adorabil ca ciudat încă adorabil, Blu. Eisenberg este perfect pentru vocea Blu. Leslie Mann si Rodrigo Santoro sunt excelente ca Linda si Tulio, respectiv. Jemaine Clement este amenințător, deranjat și hilar în același timp, ca antagonist, Nigel. George Lopez este de mare ca Rafael. Jamie Foxx este uimitor ca Nico. Will.i.am este impresionant ca Pedro. Kristin Chenoweth este isteric ca broasca îndrăgostit nebunește, Gabi. Andy Garcia este perfect ca Eduardo. Bruno Mars este melodios ca Roberto. În cele din urmă, Tracy Morgan este mare în cameo lui ca Luiz. Rio 2 este distractiv pentru întreaga familie. A trebuie să urmăriți!
Dupa vizionarea Filmului Rio 2 online subtitrat gratis va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .
Trailer Film Online
Film online Gratis -Server 1
Film Online HD Subtitrat- Server 2
Distribuie acest film :

Trimiteți un comentariu

 
Pagini utile: Newsletter | F.A.Q | Reguli | Raporteaza Eroare | Tutorial Vizionare | Intrebari Frecvente
Programe utile: Google Chrome | Mozilla Firefox | Flash Player