Spartacus Blood and Sand online gratis subtitrat / Seriale online

Filme Noi :
Godzilla Rob Mob online the words online Mr Peabody sherman online Pompeii online gratis non-stop-online-subtitrat rise-of-empire-online-subtitrat Robocop online 201 Crank Hight Voltage online gratis The Apparition online

Spartacus Blood and Sand online gratis subtitrat / Seriale online

Spartacus Blood and Sand online subtitrat

Serialul Spartacus Blood and Sand online gratis 2010 tradus in limba romana fara intrerupere-  Seriale online gratis

Descriere: Spartacus Blood and Sand online HD

Inspirația din spatele acestei serii este trac Spartacus Gladiator , care a condus o răscoală sclav împotriva Republicii romane . Tracii au fost convinși de către Claudius Glaber pentru a servi ca auxiliare în legiunile romane într-o campanie împotriva geților , care au jefuit de multe ori terenuri tracice . Cu toate acestea , după Glaber reneges pe afacere și comută atenția lui de la getii a ataca Mithridates în Asia Mică , tracii se simt trădați și revoltă . Capturat de Glaber , Spartacus este condamnat la moarte ca un Gladiator , în timp ce soția lui Sura este condamnat la sclavie . Spartacus , cu toate acestea , se dovedește a fi un gladiator formidabil , și învinge cele patru gladiatori însărcinate cu el de executare. El devine un favorit al mulțimii , conducând senatorul Albinius să comute pedeapsa cu moartea pentru o viață de sclavie . Spartacus este achiziționat de Batiatus pentru formare gladiator , care promite să- l ajute să găsească Sura dacă el se dovedește în formare . Ca seria se dezvoltă , povestea urmează trădările și mașinațiunile ... M-am uitat foarte nerăbdare să seriei originale Starz " Spartacus : . Blood and Sand " Și eu sunt fericit să spun că , dacă ați fost așteaptă cu nerăbdare să -l , sunteți într- o ride.They sălbatic să vă spun chiar în partea din față a acestui spectacol care acest lucru este menit să fie o reprezentare intens de Roma . Și este la un anumit punct . Nu este cu siguranta o tona de sânge , limbaj , și sexualitatea ( unul dintre personajele feminine este complet gol ) , dar totul este acolo pentru un motiv, și -l definește personajele , vă arată cine sunt ei .
Dupa vizionarea Serialului Spartacus Blood and Sand online subtitrat gratis va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .
Episodul 1: The Red Serpent
Episodul 2: Sacramentum Gladiatorum

Episodul 3: Legends

Episodul 4: The Thing in the Pit

Episodul 5: Shadow Games

Episodul 6: Delicate Things

Episodul 7: Great and Unfortunate Things

Episodul 8: Mark of the Brotherhood

Episodul 9: Whore

Episodul 10: Party Favors

Episodul 11: Old Wounds

Episodul 12: Revelations

Episodul 13: Kill Them All

Distribuie acest film :

Trimiteți un comentariu

 
Pagini utile: Newsletter | F.A.Q | Reguli | Raporteaza Eroare | Tutorial Vizionare | Intrebari Frecvente
Programe utile: Google Chrome | Mozilla Firefox | Flash Player