The Legend of Hercules online gratis subtitrat - Filme Noi 2014

Filme Noi :
Godzilla Rob Mob online the words online Mr Peabody sherman online Pompeii online gratis non-stop-online-subtitrat rise-of-empire-online-subtitrat Robocop online 201 Crank Hight Voltage online gratis The Apparition online

The Legend of Hercules online gratis subtitrat - Filme Noi 2014

The Legend of Hercules online subtitrat

Filmul Legenda lui Hercule online gratis subtitrat 2014 in limba romana fara intrerupere - Filme online HD

Descriere: The Legend Of Hercules online 2014
În Grecia antică 1200 î.Hr. , o regină cedează la pofta de Zeus pentru a naște un fiu promis să răstoarne regula tiranic al regelui și a restaura pacea într-o țară în dificultate . Dar acest prinț , Hercules , nu știe nimic din identitatea sa reală sau destinul său . El dorește doar un singur lucru : iubirea de Hebe , Printesa de Creta , care a fost promis la propriul frate . Când Hercules învață de scopul său mai mare , el trebuie să aleagă : să fugă cu dragostea adevărată sau a-și îndeplini destinul său și a devenit adevăratul erou al timpului său . Povestea din spatele uneia dintre cele mai mari mituri este revelat în această acțiune-ambalate epic - o poveste de dragoste , sacrificiu și puterea de spirit.Step uman deoparte , Kevin Sorbo , avem un om nou pentru rolul lui Hercule și numele său Kellan Lutz este . Dacă nu aveți nici o idee cine este domnul Lutz , a verifica afară aparițiile sale din Twilight instalments.Anyway înapoi la The Legend of Hercules . După cum sugerează și titlul , acesta este o poveste de origine , care stabilește caracterul semizeu . Disprețuit de către tatăl său, regele Amphitryon ( Scott Adkins ), din ziua în care sa născut , Hercules - fiul lui Zeus și a reginei Alcmene ( Roxanne McKee ) - este trimis la război după ce a eșuat pentru a fugi cu dragostea adevărată , Princess Hebe ( Gaia Weiss ) . Regele Amphitryon favorizează pe fiul său mai mare , Iphicles ( Liam Garrigan ) , din păcate, el nu este material de războinic să nu mai vorbim conduce un regat și de a câștiga inima prințesei Hebe . Cum soarta ar avea , Hercules supraviețuit războiului și se întoarce pentru a recupera iubirea și împărăția lui de mânia regelui Amphitryon . Posterul citește de la directorul de Cliffhanger și Die Hard 2 - e nefericit au uitat să adauge în faptul că ambele au fost filme de acum peste douăzeci de ani , iar cariera de regizor Renny Harlin a fost mult timp scufundat de un anumit Cutthroat Island. Să recunoaștem , The Legend of Hercules nu este de gând să reînvie statutul Harlin la Hollywood oricând în curând .
Dupa vizionarea Filmului The Legend of Hercules online subtitrat gratis va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .
Film online Gratis -Server 1 Film Server 1
Film Online HD Subtitrat- Server 2 Film Server 2 Imdb Info
Distribuie acest film :

Trimiteți un comentariu

 
Pagini utile: Newsletter | F.A.Q | Reguli | Raporteaza Eroare | Tutorial Vizionare | Intrebari Frecvente
Programe utile: Google Chrome | Mozilla Firefox | Flash Player