Mr. Peabody & Sherman online gratis subtitrat - Filme Noi 2014

Filme Noi :
Godzilla Rob Mob online the words online Mr Peabody sherman online Pompeii online gratis non-stop-online-subtitrat rise-of-empire-online-subtitrat Robocop online 201 Crank Hight Voltage online gratis The Apparition online

Mr. Peabody & Sherman online gratis subtitrat - Filme Noi 2014

Mr. Peabody & Sherman online 2014

Vezi filmul Mr. Peabody & Sherman online subtitrat gratis in limba romana fara intrerupere - Filme Noi HD

Descriere: Dl. Peabody şi Sherman desene animate online
Mr. Peabody & Sherman online subtitrat gratis
Dl. Peabody este un titan de afaceri , inventator , om de știință , gurmand , de doua ori medaliat olimpic și geniu ... care se întâmplă să fie un câine . Folosind inventia sa mai ingenios , aparatul WABAC , dl Peabody și băiatul său adoptat Sherman hurtle înapoi în timp pentru a experimenta evenimente care schimbă lumea de primă mână și de a interacționa cu unele dintre cele mai mari personaje din toate timpurile . Dar atunci când Sherman incalca regulile de călătorie în timp , cei doi eroi se află într-o cursă pentru a repara istorie și de a salva viitorul , în timp ce Dl. Peabody se pot confrunta cu cea mai mare provocare lui inca - fiind o parent.Surprisingly , povestea filmului este destul de puternic . Pe baza de desene animate retro cu același nume , " Dl. Peabody & Sherman " centre de pe un caine extrem de inteligent pe nume Mr. Peabody ( excelent și-a exprimat de stele Modern Family , Ty Burrell ), care adoptă un băiat pe nume Sherman ( de asemenea excelent și-a exprimat de în vârstă de 8 ani, Max Charles ) . Peabody se Sherman pe aventurile prin timp cu masina timpului super- avansat cunoscut sub numele de " Way Back " . După o serie de incidente , duo trebuie să călătorească în diferite perioade de timp și în cele din urmă de a stabili un potențial gaură în continuumul spațiu-timp .
Dupa vizionarea Filmului Dl. Peabody şi Sherman desene animate online va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .
Trailer Film Online
Film online Gratis -Server 1
Film Online HD Subtitrat- Server 2
Distribuie acest film :

+ disqus + 4 disqus

Anonim
6 iunie 2014 la 14:27

Ce frumos e filmul!!!
Pācat cā nu ne lasā sā îl vedem!

Anonim
23 septembrie 2014 la 17:02

super filmul chiar daca sherman a fost adoptat de un caine.Asa caine destept mi as dorii si eu :)

Anonim
23 septembrie 2014 la 17:03

da asa este super caine:):):)

Trimiteți un comentariu

 
Pagini utile: Newsletter | F.A.Q | Reguli | Raporteaza Eroare | Tutorial Vizionare | Intrebari Frecvente
Programe utile: Google Chrome | Mozilla Firefox | Flash Player