Ride Along online 2014 subtitrat - Filme Noi

Filme Noi :
Godzilla Rob Mob online the words online Mr Peabody sherman online Pompeii online gratis non-stop-online-subtitrat rise-of-empire-online-subtitrat Robocop online 201 Crank Hight Voltage online gratis The Apparition online

Ride Along online 2014 subtitrat - Filme Noi

Ride Along online 2014 subtitrat - Filme Noi - Ride Along online subtitrat gratis in limba romana fara intrerupere

Descriere: Ride Along online HD
Fast - vorbesc de pază Ben se alatura polițist fratele său - în - lege James pe o patrulă de 24 de ore de Atlanta , în scopul de a dovedi vrednic de a se căsători Angela , James " sister.Lighthearted , ușor de plăcut amice , simplist , formulă , încă suficient de distractiv politist de acțiune comedie . Ceea ce îi lipsește în acțiune memorabil , o face pentru că este în scene amuzante și dialoguri . Comedii de acțiune amice - de politie nu sunt de mare complot linii . răsturnări de situație neașteptate , și direcția de nituire ; așa că nu, nu se așteaptă " Ride -a lungul " a fi diferit . Dar în cazul în care nu reușește să intre în elita în genul său , este lipsa aparentă de chimie de neuitat între Ice Cube și t Kevin Hart.Don - ma intelegeti gresit , ambele sunt afabil în rolurile lor respective și Kevin Hart este, de fapt amuzant ( chiar dacă el nu este în aceeași ligă ca Eddie Murphy ) . Dar, după cum extrase de plumb principal , acestea nu sunt alimentate unul de altul și de a crea acea chimie sizzling care crescute filme ca " 48 de ore . " , " Armă mortală 1 & 2 " , " Midnight Run " , " Beverly Hills Cop 1 & 2 " , " Hot Fuzz " , " Rush Hour 1 & 2 " , Oras Heat " , "Red Heat " , " Dhoom 1 & 2 " , și "Last Action Hero " pentru certificate classics.Also , deși filmul are unele acțiune decent scene , ele sunt complet derivate și nici una din scenele iasă în evidență la fel de proaspete și de lungă durată . Ce este de fapt deține " Ride -a lungul ", împreună sunt umor quirky și naturale de Kevin Hart și personalitatea deadpan de Ice Cube . este bine și destul de distractiv pentru a trece timp pe o după-amiază leneșă .
Dupa vizionarea Filmului Takers online subtitrat gratis va rugam sa lasa-ti un comentariu cu parerea dvs despre acest film .
Film online GratisFilm Server 1
Film Online HD SubtitratFilm Server 2 Imdb Info
Distribuie acest film :

Trimiteți un comentariu

 
Pagini utile: Newsletter | F.A.Q | Reguli | Raporteaza Eroare | Tutorial Vizionare | Intrebari Frecvente
Programe utile: Google Chrome | Mozilla Firefox | Flash Player